Contact webshopteam

Het team van TrendyZomer.nl geeft graag antwoord op al je vragen, zodat jij de beste keuze kunt maken voor je een bestelling plaatst! Wij proberen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 24 uur antwoord te geven op je vragen, ook in de avonduren, het weekend en feestdagen. Vragen over je bestelling of retour? Vermeld altijd je ordernummer! 

Kijk ook bij veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij! Zo niet? neem dan contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.

TrendyZomer.nl is een onderdeel van TrendyShops V.O.F.
Vosdonk 39 J (Bezoek enkel op afspraak)
4879 NC Etten-Leur
076-20 50 195

Kvk te Breda: 69782393
BTW-nummer: NL207283096B01

Wil je je producten eerst zien/voelen en passen in Etten-Leur? Dat kan; wij hebben geen fysieke winkel maar hebben wel de mogelijkheid om de producten aan je te laten zien en je de producten te laten passen. Vul onderstaand contactformulier om een afspraak te maken zodat u bij ons kan passen.

Chatten

Wij zitten klaar om al je vragen via de chat te beantwoorden. Zie rechtsonder in je scherm de chatknop. Als je hierop klikt kun je zien of we aanwezig zijn en je vragen stellen.

Facebook

Je mag ons ook altijd een berichtje sturen via de facebookchat. Deze proberen wij zo snel mogelijk te beantwoorden, zodat jij de beste keuze kunt maken.

Mail

Stuur een e-mail naar; info@trendyzomer.nl en wij streven ernaar om je e-mail op zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 24 uur te beantwoorden.

Telefoon

Je mag ons ook altijd bellen voor persoonlijk advies op; 076 – 20 50 195.

Vragen over je bestelling of retour? Vermeld altijd je ordernummer! 

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.