Contact webshopteam

Het team van TrendyZomer.nl geeft graag antwoord op al je vragen, zodat jij de beste keuze kunt maken voor je een bestelling plaatst! Wij proberen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 24 uur antwoord te geven op je vragen, ook in de avonduren, het weekend en feestdagen. Vragen over je bestelling of retour? Vermeld altijd je ordernummer! 

Kijk ook bij veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij! Zo niet? neem dan contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.

TrendyZomer.nl is een onderdeel van TrendyShops V.O.F.
Vosdonk 39 J (Bezoek enkel op afspraak)
4879 NC Etten-Leur
076-20 50 195

Kvk te Breda: 69782393
BTW-nummer: NL858010355B01

Wil je je producten ophalen in Etten-Leur? Dat kan! Wij hebben ons magazijn op het industrieterrein in Etten-Leur, hier kun je langs komen om je bestelling kosteloos op te halen. Vul onderstaand contactformulier in om een afspraak te maken zodat je bij ons langs kunt komen of bel ons op 076-2050195.

WhatsApp

Wij zitten klaar om al je vragen via de chat te beantwoorden. Zie rechtsonder in je scherm de WhatsApp-knop. Als je hierop klikt opent WhatsApp automatisch. Of stuur ons een WhatsApp bericht op: 06-18 42 1 814 (bellen naar dit nummer is niet mogelijk).

Facebook

Je mag ons ook altijd een berichtje sturen via de facebookchat. Deze proberen wij zo snel mogelijk te beantwoorden, zodat jij de beste keuze kunt maken.

Mail

Stuur een e-mail naar; info@trendyzomer.nl en wij streven ernaar om je e-mail op zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 24 uur te beantwoorden.

Telefoon

Je mag ons ook altijd bellen voor persoonlijk advies op; 076 – 20 50 195.

Vragen over je bestelling of retour? Vermeld altijd je ordernummer! 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.