Contact webshopteam

— VAN 29-8 T/M 6/9 GESLOTEN IVM VAKANTIE —

Beste bezoeker, Wij laden een weekje op in de zon, al je bestellingen worden zoals altijd iedere werkdag verzonden! Een reactie op vragen of het verwerken van retouren kan iets langer duren dan je van ons bent gewend. Heb je een dringende vraag dan kan je ons het beste een e-mail naar info@trendyzomer.nl sturen. Vanaf 7 september zijn we weer volop bereikbaar en worden alle retouren verwerkt.

— VEEL SHOPPLEZIER —

Het team van TrendyZomer.nl geeft graag antwoord op al je vragen, zodat jij de beste keuze kunt maken voor je een bestelling plaatst! Wij proberen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 1 werkdag antwoord te geven op je vragen. Vragen over je bestelling of retour? Vermeld altijd je ordernummer! 

Kijk ook bij veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij! Zo niet? Neem dan contact met ons op via onderstaande mogelijkheden;

TrendyZomer.nl is een onderdeel van TrendyShops V.O.F.
Vosdonk 39 J (Bezoek enkel op afspraak)
4879 NC Etten-Leur
076-20 50 195

Kvk te Breda: 69782393
BTW-nummer: NL858010355B01

WhatsApp

Wij zitten klaar om al je vragen via de WhatsApp te beantwoorden. Zie rechtsonder in je scherm de WhatsApp-knop. Als je hierop klikt opent WhatsApp automatisch. Of voeg ons toe aan je contacten en stuur ons een WhatsApp bericht op: 06-39364488 (bellen naar dit nummer is niet mogelijk).

Facebook

Je mag ons ook altijd een berichtje sturen via de facebookchat. Deze proberen wij zo snel mogelijk te beantwoorden, zodat jij de beste keuze kunt maken.

Mail

Stuur een e-mail naar; info@trendyzomer.nl en wij streven ernaar om je e-mail op zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 24 uur te beantwoorden.

Telefoon

Je mag ons ook altijd bellen voor persoonlijk advies op; 076 – 20 50 195.

Vragen over je bestelling of retour? Vermeld altijd je ordernummer! 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.