Over TrendyZomer.nl

TrendyZomer is ontstaan uit een passie voor online verkoop.

Het ontstaan
Mede-eigenaar Stan is webshop-ontwikkelaar en wilde graag weten hoe het runnen van een webshop in de praktijk gaat. Waar extra rekening mee gehouden moet worden, wat wel of juist niet werkt en om nieuwe functionaliteiten te testen. Deze voorbeelden kon hij dan gebruiken om nieuwe webshops nog beter te ontwikkelen en bestaande webshops te verbeteren. Momenteel houdt hij zich vooral bezig met het ontwikkelen van online magazijnsoftware GoedGepickt.

Tijdens de zoek- en denktocht naar en wat voor webshop dit moest worden kwam TrendyZomer.nl voorbij (2015). Dit was een al bestaande webshop waarbij de bestellingen via dropshipping verstuurd werden. Dit houdt in dat je geen eigen voorraad hoeft aan te schaffen en daardoor klein kan beginnen. Een ideale start bij het idee waarom er een webshop moest komen.

Opknapbeurt
Na de aankoop van de shop is het uiterlijk en assortiment flink veranderd en steeds verbeterd, het enige dat uiteindelijk hetzelfde is gebleven is de naam van de website.

Grote verandering
Toen bleek dat de veranderingen in de uitstraling en aanpassingen in de webshop goed bleken te werken. Begon ook bij mij, Marleen, de vriendin van Stan, de aandacht voor het online verkopen te ontstaan. Alleen sprak het assortiment van toen, via dropshipping mij niet aan. Daardoor hebben wij een grote beslissing genomen, begin 2016, om te stoppen met dropshipping en een eigen voorraad aan te leggen met producten waar wij 100% achter staan. Dit begon met een collectie van BOHO BIKINI’S, een spannende maar goede start!

Klaar voor de toekomst
Nadat ik mijn studie Bedrijfskunde MER (management, economie en recht) had afgerond (2017) kwam er meer tijd vrij voor de webshop. Daardoor hebben wij het assortiment flink uitgebreid van toen inmiddels 2 naar 7 verschillende merken zodat er een compleet zomer aanbod ontstond. Op dit moment (2020) bieden wij een ruim assortiment aan voor dames en heren met de keuze uit 15 verschillende merken.

Wij wensen je veel shop plezier & bij vragen staan we voor je klaar,

Zonnige groeten,

Stan & Marleen