Gepost op

BOHO’s bikini collectie 2017

BOHO bikini collectie 2017 - trendyzomer.nl

Het merk BOHO Bikini’s is mede opgericht door Danielle de Ridder. Zij is te bewonderen op alle foto’s van de BOHO bikini’s 2017 collectie.

Samen met Bibian Hoyng hebben zij bij State of Brands het merk BOHO in 2013 tot leven gebracht. Het idee is ontstaan door het missen van mix en match bikini’s in mooie kleuren met een mooie afwerking.

Het fijne van de BOHO bikini’s collectie is dat alles te combineren is. Niet alleen de kleuren zijn goed op elkaar afgestemd, maar ook de stenen die op de topjes en broekjes zitten. Ook is bij BOHO bikini’s de Aztec print favoriet en zien we vaak terugkomen.

BOHO bikini sale

In 2016 is er ook een BOHO collectie voor meisjes, jongens en mannen gelanceerd die met de kleuren en prints ook perfect aansluit bij de BOHO bikini’s. Hiervan zijn nog enkele artikelen in de sale te vinden.

BOHO bikini collectie 2017

BOHO Bikini’s heeft er voor gekozen zich in 2017 weer volledig op de vrouw te richten en de collectie uit te breiden met meer verschillende tops en broekjes, verschillende fashion items en ook slippertjes! En zoals je mag verwachten is alles perfect te mixen en matchen en kun jij je ultieme BOHO outfit samenstellen zodat jij perfect gestyled op je strandbedje kunt liggen.

Dit jaar is er de keuze uit maar liefst 6 verschillende top en broekjes en deze zijn uitgevoerd in 5 zomerse pastelkleuren. Dit betekent dat je maar liefst 900(!!) verschillende combinaties kunt maken! Er zijn dit jaar 3 verschillende vormen stenen in de collectie; ruitvormig, rond, en een hanger. De stenen zijn dit jaar niet verwisselbaar maar doordat alle stenen in dezelfde kleursamenstelling zijn gemaakt is iedere combinatie mogelijk. De kleursamenstelling is groen met wit en afgewerkt met een goudkleurig randje.