Gepost op

HAPPY VALENTIJN 18

valentijnsdag2018 - nieuwe bikini collectie

Op welke bikini ben jij verliefd?

Nu met code: happyvalentijn18 10% korting op de nieuwe collectie! Ga jij voor de super stijlvolle lace bikini van PilyQ of voor de stoere met een romantisch randje van Banana Moon?

Actievoorwaarden:
– geldig op de nieuwe collectie
– geldig tot en met 18-02-2018
– niet geldig op sale artikelen

De ideale kans om jezelf eens in het zonnetje te zetten en de nieuwste bikini’s te scoren met korting! Heb je vragen over de kleur of maat, neem dan contact met ons op via de chat, wij helpen je graag! Zijn we er even niet? Stuur ons dan een mailtje en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk.

 

De kortingscode is ook geldig bij ons winter-zusje; www.trendywinter.nl! Hier shop de leukste pyjama’s, warme badjassen en de schattigste huissokken.

trendyzomer - PilyQ bikini collectie 2018 - lace rood bandeau trendyzomer - banana moon bikini collectie 2018 - ethnichic trendyzomer - PilyQ bikini collectie 2018 - lace badpak zwart

BIKINI KOPEN

Heb je advies nodig of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de chat, of als we daar even niet zijn via info@trendyzomer.nl. Wij proberen je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.